Werken bij

New Brand Activators

Wij zijn New Brand Activators. We schakelen direct tussen denken, meten en doen. Met als doel: mensen en merken in beweging brengen. Dat doen we door creatieve ideeën, kennis uit data en slimme strategie te combineren tot scorende campagnes en relevante content. Wij groeien hard. Daarom zijn we regelmatig opzoek naar nieuw talent. Wij geloven dat je alleen maar ergens de beste in kan zijn door het met passie en plezier te doen. Kun jij je daar in vinden? Solliciteer dan op één van de onderstaande vacatures.

Werken bij

Designer (fulltime)

Wij zijn op zoek naar een steengoede designer voor ons ambitieuze team. Een creatieve geest die oogverblindende ontwerpen realiseert en zorg draagt voor een perfect verloop van het ontwerpproces. Bovendien versterk jij als geen ander de concepten en ideeën van de Art Director en Copywriter.

 

Wie zoeken we?

Kun jij niet wachten om creatieve ontwerpen te mogen maken voor communicatieconcepten, merkidentiteiten en merkactivaties? Denk en ontwerp jij in de middelen van nu en gaat jouw hart sneller kloppen van nieuwe, inspirerende concepten? Dan zoeken wij jou!

 

Wat bieden we jou?

Wij bieden jou een uitdagende fulltime baan met uitstekende voorwaarden in onze inspirerende creative playground.

 

Wij werken onder andere voor de volgende prachtige merken: Royal Canin, Sligro, Kia, Makita, EMTÉ, Friesland Campina, Remia en Maggi.

Werken bij

Projectmanager (fulltime)

Wij zijn op zoek naar de beste projectmanager ever. Oftewel: we zoeken jou. Iemand die samen met über creatieve collega’s projecten begeleid. Je bent de gedroomde projectgod(in) die marketing- en communicatievraagstukken oplost alsof het kinderspel is. Je denkt 360° als het gaat over media-inzet. Want je weet als geen ander dat een merk zowel online, als offline ervaren wordt.

 

Wie zoeken we?

Is jouw motto ‘niet lullen, maar poetsen’ en vergeet je daarbij niet tussendoor kritisch na te denken? Zie jij eerder business-kansen dan een havik zijn prooi spot in een donker graanveld? Vertaal jij klantvragen naar vlijmscherpe briefings? Ben je niet bang om een potje te sparren met collega’s en klanten? Noemen ze jou ook weleens een pietje precies en/of regelneef of regelnicht? Én ben je ook nog eens nieuwsgierig, leergierig en altijd goed gemutst? Dan ben jij degene die wij zoeken!

 

Wat bieden we jou?

Wij bieden jou een uitdagende, dikke, kickass fulltime job met uitstekende voorwaarden. Daarnaast hebben we een werkplek voor je klaar staan binnen de meest inspirerende kantooromgeving in Veghel en omstreken. Beter bekend als de creative playground.

Werken bij

Frontend developer met UX of UI skills (fulltime)

Voor ons marketing technology lab zoeken wij een frontend developer met UX of UI skills om samen met ons nieuwe technologieën voor grote retailers te bedenken en ontwikkelen op het gebied van nieuwe media, marketing en loyalty.

 

Wie zoeken we?

Ben jij op de hoogte van de laatste technologieën? Wil jij jezelf verder ontwikkelen binnen een team van professionals? Heb je ervaring met het werken met de bekende Adobe-pakketten? Kun je html, css, jquery en javascript wel dromen? En ben je ook nog eens thuis in de grotere frameworks zoals Angular en React? Mooi, dan ben jij degene die we zoeken.

 

Wat bieden we jou?

Wij bieden jou een uitdagende fulltime baan met uitstekende voorwaarden in onze creative playground.

Werken bij

Backend developer (fulltime)

Voor ons marketing technology lab zoeken wij een backend developer om samen met ons nieuwe technologieën voor grote retailers te bedenken en ontwikkelen op het gebied van nieuwe media, marketing en loyalty.

 

Wie zoeken we?

Ben jij op de hoogte van de laatste technologieën? Wil jij jezelf verder ontwikkelen binnen een team van professionals? Ben je een ervaren programmeur in PHP en MySQL? Ben je bekend met de grotere frameworks zoals CakePHP en Symfony? En ben je ook nog eens thuis in cloudhostingoplossingen van Amazon AWS of Google Cloud? Mooi, dan ben jij degene die we zoeken.

 

Wat bieden we jou?

Wij bieden jou een uitdagende fulltime baan met uitstekende voorwaarden in onze creative playground.

Werken bij

New Talent Night

Wij organiseren een paar keer per jaar een New Talent Night. We dagen starters, studenten en creatieve werkzoekenden uit om een concept te bedenken en te pitchen aan ons én één van onze klanten. Wie weet hou je er, naast een toffe ervaring, een stage of baan aan over…

Werken bij

Stage

Wij geloven in jong talent. Ben je ambitieus en leergierig? Kun jij niet alleen iets van ons leren maar wij ook van jou? En studeer je in de richting vormgeving, media, fotografie of communicatie? Vertel ons wie je bent en wat je goed kunt en wellicht zien we elkaar snel in ons creatieve kantoor!