Werken bij

New Brand Activators

Wij zijn New Brand Activators. We schakelen direct tussen denken, meten en doen. Met als doel: mensen en merken in beweging brengen. Dat doen we door creatieve ideeën, kennis uit data en slimme strategie te combineren tot scorende campagnes en relevante content. Wij groeien hard. Daarom zijn we regelmatig opzoek naar nieuw talent. Wij geloven dat je alleen maar ergens de beste in kan zijn door het met passie en plezier te doen. Kun jij je daar in vinden? Solliciteer dan op één van de onderstaande vacatures.

Werken bij

Creatief dtp’er / beeldbewerker

Als creatief dtp’er / beeldbewerker adapteer je snel creativiteit en vertaalt dat naar vorm. Ze maken je technisch niets wijs. Je bent een mierenneuker en dat vinden anderen ook.

 

Wat bieden we jou?

Wij bieden jou een uitdagende fulltime baan met uitstekende voorwaarden in onze creative playground.

 

Wij werken onder andere voor de volgende prachtige merken: Royal Canin, Sligro, Kia, Makita, EMTÉ, Friesland Campina, Remia en Maggi.

Werken bij

Fulltime frontend developer met UX of UI skills

Voor ons marketing technology lab zoeken wij een fulltime frontend developer met UX of UI skills om samen met ons nieuwe technologieën voor grote retailers te bedenken en ontwikkelen op het gebied van nieuwe media, marketing en loyalty.

 

Wie zoeken we?

Ben jij op de hoogte van de laatste technologieën? Wil jij jezelf verder ontwikkelen binnen een team van professionals? Heb je ervaring met het werken met de bekende Adobe-pakketten? Kun je html, css, jquery en javascript wel dromen? En ben je ook nog eens thuis in de grotere frameworks zoals Angular en React? Mooi, dan ben jij degene die we zoeken.

 

Wat bieden we jou?

Wij bieden jou een uitdagende fulltime baan met uitstekende voorwaarden in onze creative playground.

Werken bij

Fulltime backend developer

Voor ons marketing technology lab zoeken wij een fulltime backend developer om samen met ons nieuwe technologieën voor grote retailers te bedenken en ontwikkelen op het gebied van nieuwe media, marketing en loyalty.

 

Wie zoeken we?

Ben jij op de hoogte van de laatste technologieën? Wil jij jezelf verder ontwikkelen binnen een team van professionals? Ben je een ervaren programmeur in PHP en MySQL? Ben je bekend met de grotere frameworks zoals CakePHP en Symfony? En ben je ook nog eens thuis in cloudhostingoplossingen van Amazon AWS of Google Cloud? Mooi, dan ben jij degene die we zoeken.

 

Wat bieden we jou?

Wij bieden jou een uitdagende fulltime baan met uitstekende voorwaarden in onze creative playground.

Werken bij

New Talent Night

Wij organiseren een paar keer per jaar een New Talent Night. We dagen starters, studenten en creatieve werkzoekenden uit om een concept te bedenken en te pitchen aan ons én één van onze klanten. Wie weet hou je er, naast een toffe ervaring, een stage of baan aan over…

Werken bij

Stage

Wij geloven in jong talent. Ben je ambitieus en leergierig? Kun jij niet alleen iets van ons leren maar wij ook van jou? En studeer je in de richting vormgeving, media, fotografie of communicatie? Vertel ons wie je bent en wat je goed kunt en wellicht zien we elkaar snel in ons creatieve kantoor!