Werken bij

New Brand Activators

Wij zijn op zoek naar een steengoede designer voor ons ambitieuze team. Een creatieve geest die oogverblindende ontwerpen realiseert en zorg draagt voor een perfect verloop van het ontwerpproces. Bovendien versterk jij als geen ander de concepten en ideeën van de Art Director en Copywriter.

In de functie van Designer realiseer je creatieve ontwerpen en draag je zorg voor een adequaat verloop van het ontwerpproces. Als Designer ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen van communicatieconcepten, merkidentiteiten, merkactivaties en de daaronder vallende doorvertalingen naar diverse communicatiemiddelen. Je denkt en ontwerpt in de middelen van nu. Dat wil zeggen dat je ook over de juiste portie online kennis beschikt. Je zorgt ervoor dat je de grote lijnen en implicaties van een idee in beeld hebt en houdt. Je kijkt over de grenzen van je eigen vakgebied heen. Je versterkt de concepten en ideeën van Art Director en Copywriter door jouw ontwerp & designkunsten.

 

Wat ga je doen?
• Je bent in staat om alle voorkomende opdrachten op het gebied van conceptueel en grafisch ontwerpen uit te voeren.
• Je bent verantwoordelijk voor het uitwerken en bewaken een of meerdere ontwerpopdrachten
• Je geeft vorm aan doorvertalingen van een concept in verschillende communicatiemiddelen
• Je ontwikkeld merkidentiteiten en merkmanuals
• Je maakt kick-ass presentaties
• Je presenteert je werk op een overtuigende manier
• Je voegt, vanuit een visueel perspectief, eigen inzichten en ideeën toe aan het concept
• Je houdt je aan de planning en je haalt je deadlines
• Periodiek rapporteren van de projectvoortgang aan de Creative Director, en / of Art Director
• Je geeft sturing aan DTP-ers

Wat verwachten we van jou?

Je hebt een relevante, afgeronde hbo-opleiding gevolgd in een creatieve richting met minimaal 5 jaar relevante ervaring bij een reclame- of marketingcommunicatiebureau, aangevuld met vakgerichte opleidingen. Vanzelfsprekend hoeven we je niets te vertellen over Adobe Creative Suite.

 

Je hebt affiniteit en/of werkervaring met food- en retailmerken en hebt commercieel inzicht. Je bent communicatief vaardig en tekent als het nodig is buiten de lijntjes. Bovendien ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op communicatiegebied en hebt kennis van alle soorten media. Je houdt je vakkennis actueel en bent nieuwsgierig én leergierig. Strakke deadlines zijn voor jou geen punt, ook niet als daar een keer een avondje doorwerken voor nodig is. Daarbij handhaaf je altijd de juiste toepassing van systemen, procedures en voorgeschreven werkmethoden. Je bent creatief of kunt creatief meedenken en weet daarbij ook je collega’s te motiveren. En natuurlijk vind je hoge kwaliteit leveren het allerbelangrijkste.

 

Wat bieden we jou?

Een toffe fulltime job met uitstekende voorwaarden en de allerleukste collega’s. Daarnaast hebben we een werkplek voor je klaar staan binnen meest inspirerende kantooromgeving in Veghel en omstreken. Beter bekend als de creative playground.

Heb je interesse?