Werken bij

New Brand Activators

Wij zijn op zoek naar een sterke Operational Director voor ons bureau. In deze functie heb je de focus op de processen, de systemen en uiteraard de mensen. Je bent samen met de directie van de Bek Groep mede verantwoordelijk voor de beleidsvorming.

In deze functie heb je de focus op de processen, de systemen en uiteraard de mensen. Je houdt je met alles bezig behalve met commercie en creatie, tenzij het de processen aangaat.

 

New Brand Activators is onderdeel van de Bek Groep, waar ook Bek 1 op 1 publiceren onder valt. Samen met de directie van de Bek Groep ben je mede verantwoordelijk voor de beleidsvorming. Jij zorgt ervoor dat de managers die verantwoordelijk zijn voor commercie en creatie kunnen excelleren binnen hun vakgebied en de discipline waar zij verantwoordelijk voor zijn. Je komt te werken in een heel divers team binnen een groeiende organisatie. Er liggen enorme ambitieuze plannen die vragen om ijzersterk management en organisatievermogen.

 

Wat ga je doen?
In deze rol heb je de dagelijkse hiërarchische leiding (20-25 medewerkers) en ben je verantwoordelijk voor een gestroomlijnde organisatie, zodat de resultaten behaald kunnen worden.

Je zorgt voor de juiste toepassing van systemen, procedures en werkmethoden en initieert verbeteringen. Je zorgt voor een optimale personele bezetting, denkt mee over het HR beleid en zorgt voor de juiste toepassing ervan. Ook facilities en huisvesting heb je in je portefeuille (werkplekinrichting, schoonmaak, gebouwenbeheer etc.) en hierbij wordt je ondersteund door het shared service centre van het moederbedrijf Bek 1 op 1 publiceren dat ook gevestigd is in het pand in Veghel.

Jouw skills

– Afgeronde HBO/WO opleiding, bijvoorbeeld richting Bedrijfskunde, met aantoonbare relevante ervaring op managementniveau in een vergelijkbare rol;
– Je hebt ervaring met het aansturen van grotere teams en bent een echte people manager;
– Je wordt natuurlijk gedreven door processen en beheersing, maar ook de menskant vind je uitermate belangrijk;
– Je kunt de grote lijnen in het oog houden en bent continu bezig met verbetering van processen en systemen;
– Je bent cijfermatig sterk onderlegd en baseert je conclusies altijd op feiten;
– Je bent een sterke persoonlijkheid, hebt overwicht, kunt veranderingen managen en bent in staat om je visie met overtuiging over te brengen.

 

Wat bieden we jou?

Een fulltime functie in onze inspirerende creative playground met een divers team van creatieven, strategen, account- en projectmanagers. Uiteraard bieden wij je uitstekende voorwaarden.

Heb je interesse?