De vraag

 

Creëer een inspiratieboek, ter gelegenheid van het 7-jarig bestaan, gebaseerd op de zeven werelden die volgens Oseven de event- en cateringwereld beïnvloeden. Zorg voor een gewaagde vormgeving en verras de lezer op elke pagina, door middel van woord, beeld en vorm.

 

De oplossing

 

Oseven is onderdeel van de Koninklijke Van den Boer Groep en wordt gezien als een eventmanager en cateraar uit het topsegment. Love, Energy & Food staan centraal in alles wat ze doen.

 

In samenwerking met Oseven ontwikkelden we een vormtaal voor de zeven culinaire werelden. Deze kregen ieder een unieke visuele stijl die bekrachtigd werd met pakkende sfeer- en foodfotografie.

Love, Energy & Food staan centraal.

Het resultaat

 

Een inspirerend boek voor eventmanagers, met een prikkelende vormgeving en schitterende realisatie. De onderscheidende afwerking en het gebruik van diverse omslagen maakt het boek extra bijzonder.

 

Tijdens de boeklancering werd ONE Oseven bejubeld door cateraar Noud van den Boer. Inmiddels worden de zeven werelden van Oseven niet alleen in het boek benoemd, maar ook in zomer- en eindejaarscampagnes.

Category creatie

Share

Gerelateerde cases

Overview