Bijna achttien uur op de klok met als resultaat een scala aan creatieve concepten! Dat is de samenvatting van de allereerste New Talent Night. Starters en studenten gingen een middag, avond én zelfs nacht aan de slag om een creatief concept te bedenken voor het New Business Developmentteam van Bavaria. Het was een geweldige Talent Night waar zowel de deelnemers als Bavaria en New Brand Activators met een grote glimlach op terugkijken.

Bijna achttien uur op de klok met als resultaat een scala aan creatieve concepten!

At work

Na de briefing in de middag werden spontaan groepen geformeerd. De creatieve speelplaats van New was voor de New Talent Night uitgebreid met een urban campingsite. De perfecte plek voor een brainstorm. In de nacht werden de jonge talenten overvallen door experts voor reviews, tips en tricks.

We have a winner

De hele nacht werd er op een relaxte manier gewerkt. Met als resultaat acht fantastische concepten compleet uitgewerkt in beeld en video. In de ochtend werden de ideeën voorgelegd aan de jury. Brw/Crew werd uitgeroepen als winnaar dankzij hun creativiteit. Deze vier deelnemers worden bij New Brand Activators uitgenodigd om samen de haalbaarheid van het concept te onderzoeken en eventueel door te vertalen naar een heus nieuw businessmodel.

New Talent Night

New Talent Night

New Talent Night

New Talent Night

New Talent Night

New Talent Night

New Talent Night

New Talent Night

Ben jij ook op zoek naar New talent voor jouw merk? Neem contact met ons op!

Category

Share