Samen met een bekend Nederlands biermerk uit het zuiden van Nederland ontwikkelden we de start-up Pimpyourcan.com. Het is de online aanbieder van gepersonaliseerde bierblikken. Van premium pilsner tot diverse speciaal bieren.

Pimp Your Can houdt niet van grijs en grauw, maar geeft het leven graag wat extra kleur. Met eigenlijk alle dagelijkse dingen in je leven laat je zien wat jouw kleur is. Van je kledingstijl tot wat je zegt en wie je vrienden zijn, maar ook met wat je drinkt en cadeau geeft is je identiteit. Daarom krijg je de vrijheid in handen om jouw eigen unieke blikje te ontwerpen. Of het nu om één uniek blik gaat of 10.000 dezelfde blikken als relatiegeschenk. Lever jouw eigen ontwerp aan, of zet onze designers aan het werk. Zo’n blik met opdruk is het ideale goodiebag item, origineel cadeau of bijzonder aandenken.Yes your can!

“Met PimpYourCan.com kleur jij het canvas in voor ieder vier-moment.”

In nauwe samenwerking met het team van Pimp your Can is na een strategisch traject een scherpe positionering en merk DNA vastgelegd. Dit is doorvertaald in een eigenzinnige merkidentiteit. Hapklaar en eerlijk, vaak vol humor, soms een beetje brutaal en altijd optimistisch: bij ons is het blik altijd halfvol. Vervolgens hebben we goed toepasbare middelen voorgelegd, waarmee de merkidentiteit uitgedragen kan worden in de B2C en B2B kanalen

 

Ontwerp je eigen bierblik online op pimpyourcan.com

 

  1. Kies je bier: Speel op safe, ga voor bitterzoet, kies voor kaliber of scoor met stout.
  2. Kies je pakket: Zes, twaalf, vierentwintig of een bestelling op maat.
  3. Ontwerp je eigen unieke blikje of kies een bestaande template
  4. Laat je innerlijke kunstenaar los of ga voor kant-en-klaar succes.
  5. En … bestel!

Category creatie

Share

Gerelateerde cases

Overview