Werken bij

New Brand Activators

Wij zijn New Brand Activators. We schakelen direct tussen denken, meten en doen. Met als doel: mensen en merken in beweging brengen. Dat doen we door creatieve ideeën, kennis uit data en slimme strategie te combineren tot scorende campagnes en relevante content. Wij groeien hard. Daarom zijn we regelmatig opzoek naar nieuw talent. Wij geloven dat je alleen maar ergens de beste in kan zijn door het met passie en plezier te doen. Kun jij je daar in vinden? Solliciteer dan op één van de onderstaande vacatures.

Werken bij

Traffic Manager

Wij zijn op zoek naar een duizendpoot met helikopterview. Je werkt voortdurend met deadlines en stuurt bij waar nodig. De coördinatie/planning en voortgang van de lopende projecten ligt in jouw handen. Je bent een kei in communiceren en niet bang voor hectiek. Het onmogelijke mogelijk maken, daar haal jij voldoening uit!

Werken bij

Projectmanager

Wij zijn op zoek naar de beste projectmanager ever. Oftewel: we zoeken jou! Iemand die samen met über creatieve collega’s projecten gaat begeleiden. Je bent de gedroomde projectgod(in) die marketing- en communicatievraagstukken oplost alsof het kinderspel is. Je denkt 360° als het gaat over media-inzet, want je weet als geen ander dat een merk zowel online, als offline ervaren wordt.

Werken bij

New Talent Night

Wij organiseren een paar keer per jaar een New Talent Night. We dagen starters, studenten en creatieve werkzoekenden uit om een concept te bedenken en te pitchen aan ons én één van onze klanten. Wie weet hou je er, naast een toffe ervaring, een stage of baan aan over…

Werken bij

Stage

Wij geloven in jong talent. Ben je ambitieus en leergierig? Kun jij niet alleen iets van ons leren maar wij ook van jou? En studeer je in de richting vormgeving, media, fotografie of communicatie? Vertel ons wie je bent en wat je goed kunt en wellicht zien we elkaar snel in ons creatieve kantoor!