Werken bij

New Brand Activators

Wij zijn New Brand Activators. We schakelen direct tussen denken, meten en doen. Met als doel: mensen en merken in beweging brengen. Dat doen we door creatieve ideeën, kennis uit data en slimme strategie te combineren tot scorende campagnes en relevante content. Wij groeien hard. Daarom zijn we regelmatig opzoek naar nieuw talent. Wij geloven dat je alleen maar ergens de beste in kan zijn door het met passie en plezier te doen. Kun jij je daar in vinden? Solliciteer dan op één van de onderstaande vacatures.

Werken bij

Operational Director (fulltime)

Wij zijn op zoek naar een sterke Operational Director voor ons bureau. In deze functie heb je de focus op de processen, de systemen en uiteraard de mensen. Je bent samen met de directie van de Bek Groep mede verantwoordelijk voor de beleidsvorming.

 

Wie zoeken we?

Een ambitieuze professional met aantoonbare, relevante ervaring op managementniveau in een vergelijkbare rol. Je hebt ervaring met het aansturen van grotere teams en bent een echte people manager. De grote lijnen houd jij in het oog en je bent continu bezig met verbetering van processen en systemen. Daarnaast kun je veranderingen managen en ben je in staat je visie met overtuiging over te brengen.

 

Wat bieden we jou?

Een fulltime functie in onze inspirerende creative playground met een divers team van creatieven, strategen, account- en projectmanagers. Uiteraard bieden wij je uitstekende voorwaarden.

Werken bij

Traffic manager (fulltime)

Wij zijn op zoek naar de spin in het web binnen ons bureau: een traffic manager! Een duizendpoot met helikopterview. Je werkt voortdurend met deadlines en stuurt bij waar nodig. De coördinatie/planning en voortgang van de lopende projecten ligt in jouw handen.

 

Wie zoeken we?

Haal jij voldoening uit het onmogelijke mogelijk maken? En ben je een kei in communiceren en niet bang voor een beetje hectiek? Dan zoeken wij jou!

 

Wat bieden we jou?

Je maakt onderdeel uit van een divers team van creatieven, strategen, account- en projectmanagers en werkt voor gave merken. Wij bieden jou een uitdagende fulltime baan met uitstekende voorwaarden in onze inspirerende creative playground.

Werken bij

Tactisch inkoper (fulltime)

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, nieuwe collega die onze afdeling inkoop kan versterken. Onze organisatie richt zich volledig op groei en innovatie. Inkoop speelt een cruciale rol in onze bedrijfsprocessen.

 

Wie zoeken we?

Maak jij het verschil door jouw klantgerichte houding, zowel intern als extern, en jouw drive om te willen verbeteren? Dan zijn wij op zoek naar jou! In de functie van Tactisch Inkoper maak je onderdeel uit van de afdeling inkoop en rapporteer je aan de Manager Inkoop. De afdeling is verantwoordelijk voor inkoop van onze beide bedrijven Bek 1 op 1 publiceren en New Brand Activators.

 

Wat bieden we jou?

Een functie in een hele interessante omgeving en met enthousiaste collega’s. Als inkoopprofessional krijg jij alle ruimte om je verder te ontwikkelen. Uiteraard bieden wij een marktconform salaris.

Werken bij

Senior front-end developer (fulltime)

Voor ons marketing technology lab zoeken wij een Senior front-end developer om samen met ons nieuwe oplossingen te ontwikkelen voor grote retailers op het gebied van media, marketing en loyalty.

Werken bij

PHP Back-end developer (fulltime)

Voor ons marketing technology lab zoeken wij een back-end developer (senior/medior) om samen met ons nieuwe oplossingen te ontwikkelen voor grote retailers op het gebied van media, marketing en loyalty.

Werken bij

Designer (fulltime)

Wij zijn op zoek naar een steengoede designer voor ons ambitieuze team. Een creatieve geest die oogverblindende ontwerpen realiseert en zorg draagt voor een perfect verloop van het ontwerpproces. Bovendien versterk jij als geen ander de concepten en ideeën van de Art Director en Copywriter.

 

Wie zoeken we?

Kun jij niet wachten om creatieve ontwerpen te mogen maken voor communicatieconcepten, merkidentiteiten en merkactivaties? Denk en ontwerp jij in de middelen van nu en gaat jouw hart sneller kloppen van nieuwe, inspirerende concepten? Dan zoeken wij jou!

 

Wat bieden we jou?

Wij bieden jou een uitdagende fulltime baan met uitstekende voorwaarden in onze inspirerende creative playground.

 

Wij werken onder andere voor de volgende prachtige merken: Royal Canin, Sligro, Kia, Makita, EMTÉ, Friesland Campina, Remia en Maggi.

Werken bij

New Talent Night

Wij organiseren een paar keer per jaar een New Talent Night. We dagen starters, studenten en creatieve werkzoekenden uit om een concept te bedenken en te pitchen aan ons én één van onze klanten. Wie weet hou je er, naast een toffe ervaring, een stage of baan aan over…

Werken bij

Stage

Wij geloven in jong talent. Ben je ambitieus en leergierig? Kun jij niet alleen iets van ons leren maar wij ook van jou? En studeer je in de richting vormgeving, media, fotografie of communicatie? Vertel ons wie je bent en wat je goed kunt en wellicht zien we elkaar snel in ons creatieve kantoor!