Werken bij

New Brand Activators

Wij zijn New Brand Activators. We schakelen direct tussen denken, meten en doen. Met als doel: mensen en merken in beweging brengen. Dat doen we door creatieve ideeën, kennis uit data en slimme strategie te combineren tot scorende campagnes en relevante content. Wij groeien hard. Daarom zijn we regelmatig opzoek naar nieuw talent. Wij geloven dat je alleen maar ergens de beste in kan zijn door het met passie en plezier te doen. Kun jij je daar in vinden? Solliciteer dan op één van de onderstaande vacatures.

Werken bij

Designer (fulltime)

Wij zijn op zoek naar een steengoede designer voor ons ambitieuze team. Een creatieve geest die oogverblindende ontwerpen realiseert en zorg draagt voor een perfect verloop van het ontwerpproces. Bovendien versterk jij als geen ander de concepten en ideeën van de Art Director en Copywriter.

 

Wie zoeken we?

Kun jij niet wachten om creatieve ontwerpen te mogen maken voor communicatieconcepten, merkidentiteiten en merkactivaties? Denk en ontwerp jij in de middelen van nu en gaat jouw hart sneller kloppen van nieuwe, inspirerende concepten? Dan zoeken wij jou!

 

Wat bieden we jou?

Wij bieden jou een uitdagende fulltime baan met uitstekende voorwaarden in onze inspirerende creative playground.

 

Wij werken onder andere voor de volgende prachtige merken: Royal Canin, Sligro, Kia, Makita, EMTÉ, Friesland Campina, Remia en Maggi.

Werken bij

Senior front-end developer (fulltime)

Voor ons marketing technology lab zoeken wij een Senior front-end developer om samen met ons nieuwe oplossingen te ontwikkelen voor grote retailers op het gebied van media, marketing en loyalty.

Werken bij

PHP Back-end developer (fulltime)

Voor ons marketing technology lab zoeken wij een back-end developer (senior/medior) om samen met ons nieuwe oplossingen te ontwikkelen voor grote retailers op het gebied van media, marketing en loyalty.

Werken bij

New Talent Night

Wij organiseren een paar keer per jaar een New Talent Night. We dagen starters, studenten en creatieve werkzoekenden uit om een concept te bedenken en te pitchen aan ons én één van onze klanten. Wie weet hou je er, naast een toffe ervaring, een stage of baan aan over…

Werken bij

Stage

Wij geloven in jong talent. Ben je ambitieus en leergierig? Kun jij niet alleen iets van ons leren maar wij ook van jou? En studeer je in de richting vormgeving, media, fotografie of communicatie? Vertel ons wie je bent en wat je goed kunt en wellicht zien we elkaar snel in ons creatieve kantoor!